Wat Windows 10 Update Is En Wat U Over Updaten Zou Moeten Weten

De reden waarom COM Surrogate af en toe crasht, is omdat het een proces is dat opgeofferd kan worden. Het wordt opgeroepen door software-extensies die COM-objecten genoemd worden. Als een proces in het COM-object crasht, dan zal het COM Surrogate-proces de crash in plaats daarvan opvangen.

  • Versies die aan opleidingsinstituten zijn verstrekt, zouden ook niet-compatible met andere PIAS-versies gemaakt kunnen zijn.
  • Jaccies het programma Uninstaller van Ashampoo ruimt ook troep op die achterblijft als je het de installatie van een programma gelogd hebt.
  • Daarom kan dit proces niet uitgeschakeld of van je pc verwijderd worden.
  • Cybercriminelen maken daar natuurlijk misbruik van door malware naar gebruikers te sluizen die denken dat ze het nieuwe besturingssysteem van Microsoft aan het downloaden zijn.
  • Je hebt helemaal gelijk dat Vista het beste van het moment is.

U kunt automatisch opstarten soms al tegengaan bij het installeren van een programma. Dit is dan een optie in een van de installatievensters. Daarnaast is bij de instellingen van een geïnstalleerd programma gewoonlijk een optie aanwezig waarmee u automatisch opstarten uitzet.

Mouse Virus File Regretlocker Ransomware

Ik heb ondertussen TPM 2.0 onzichtbaar gemaakt voor Windows 10 in de UEFI BIOS en Windows 10 ging meteen een update downloaden voor PC Health . De laptop is nu niet meer klaar voor Windows 11 en er wordt aangeraden om een health check uit te voeren of naar de website van de fabrikant te gaan. Wat trouwens goed zou kunnen is dat je NUC een echte TPM-chip heeft. Veel laptops hebben bijvoorbeeld een competente TPM-chip ingebouwd omdat zakelijke mensen er dan Bitlocker mee kunnen gebruiken. Mijn moederbord heeft daar ook een header voor, maar daar moet ik eerst wat op prikken voor ik er iets mee kan. Er zal ook wat dat betreft artikelen en hulp online te vinden zijn.

Problematischer is wanneer het traag zijn veroorzaakt wordt door een virus, spyware of andere malware. Dergelijke kwaadaardige software kan zich zeer diep in het systeem nestelen.

Systeem Controleren

Sluit Taakbeheer af en klik op “OK” in het Systeemconfiguratie-venster. Voer msconfig in het venster “Uitvoeren” en klik vervolgens op OK. Het eigen programma van Windows heet Windows Update Troubleshooteren kan defecte onderdelen die de voortgang van de bijwerking verstoren, repareren. Wanneer EaseUS CleanGenius klaar is met het opschonen van de bestanden die u hebt gekozen, klikt u op Gereed om het proces te voltooien. Selecteer Opschonen op het hoofdscherm, dll-downloads en klik op Scannen om het scannen te starten. Download nu het krachtige Schijfbeheer-hulpprogramma om de trage bijwerking van Windows 10 op te lossen.

Controleer Uw Computer Op Malware

Sommige volledige systeemscans kunnen uren in beslag nemen, maar een krachtige virusscanner kan deze tijd aanzienlijk verlagen. De volledige apparaatscan van Norton 360 nam minder dan 15 minuten in beslag om meer dan een halve terabyte aan data op mijn pc te scannen. B) Klik met de rechtermuisknop op het COM Surrogate-proces en kies ‘Bestandslocatie openen’. Dit zal je precies laten zien waar het proces uitgevoerd wordt en zou alleen moeten leiden naar ‘dllhost’ of ‘dllhost.exe’ in System32. Als de bestandslocatie ergens anders is, dan is het proces waarschijnlijk een virus.

Bài thuốc viêm xoang Đỗ Minh
Giải pháp số 1 chữa viêm xoang - Viêm mũi di ứng
  • Nghiên cứu và ứng dụng hơn 150 năm
  • Chữa trị tận gốc - Không xâm lấn
  • An toàn 100%
  • Thăm khám, tư vấn miễn phí
Tư vấn ngay 0984 650 816

Trở thành người đầu tiên bình luận cho bài viết này!

Hỗ trợ
Bạn cần tư vấn?